Saül Gordillo participarà a la presentació de Global Voices Catalunya

El periodista català Saül Gordillo serà un dels participants de la taula rodona “Blocs, xarxes socials i periodisme” del pròxim dimecres 27 de febrer a la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) on tindrà lloc la presentació de l’edició catalana de Global Voices.

Foto de Saul Gordillo. Font: @saulgordillo

Foto de Saul Gordillo. Font: @saulgordillo

Actual cap de continguts digitals d’El Periódico de Catalunya, Saül Gordillo col·labora en El Debat de La 1 de TVE Catalunya i programes de ràdio. Concretament, en L’oracle de Catalunya Ràdio i  Directe 4.0 de Ràdio 4 RNE. Anteriorment, va ser el director i presentador del programa País en xarxa a COMRàdio, després de dirigir l’Agència Catalana de Notícies entre el març de 2007 i l’abril de 2011.

Pel que fa al món educatiu, Saül Gordillo ha estat professor en els postgraus de Community Manager & Social Media de la Universistat de Barcelona (UB) i de Comunicació Estratègica Digital de la UPF durant el curs de 2011-2012; ambdós centrats en la comunicació empresarial a la xarxa. A més, és l’autor de varis llibres d’entre els quals destaca Nació.cat, escrit el 2007, que tracta el tema de l’obtenció del domini.cat per a la llengua i la cultura catalana a Internet.

El periodista de Calella aportarà a la presentació el seu coneixement sobre el món digital, on és molt actiu, des de la perspectiva dels mitjans tradicionals. El 19 de juliol de 2004 va crear Bloc sense fulls, on hi escriu periòdicament des de llavors, i el febrer de 2007, juntament amb altres periodistes, va impulsar el portal de blocs polítics en català Poliblocs. Aquesta participació activa a la web l’ha fet mereixador del guardó especials dels Premis Blocs Catalunya i guanyador del I Premi Blocs Maresme en la categoria de blocs de política.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s