People Witness retransmetrà la presentació de Global Voices Català en streaming

Logo de People Witness. Font: peoplewitness.wordpress.com

Logo de People Witness.  Font: People Witness

La xarxa de testimonis a través d’streaming People Witness participarà dimecres 27 a la taula rodona “Blocs, xarxes socials i periodisme. El cas de Global Voices”, on es presentarà l’edició catalana del projecte. La periodista ciutadana i streamer Cristina Vaquer vindrà com a membre de People Witness, els quals també retransmetran l’acte en directe.

“La comunicació a les mans del poble”. Aquest és un dels clams de People Witness, una iniciativa sorgida del 15-M que funciona a través de les retransmissions en directe amb telèfons 3G i té un canal d’streaming propi. D’aquesta manera, ajuda a poder emetre assemblees, accions de col·lectius o qualsevol esdeveniment que estigui passant al carrer. La idea vol convertir-se en una xarxa capaç de difondre notícies de caire polític i social més enllà de les fronteres.

A més, People Witness també es considera un eina d’aprenentatge, ja que un dels seus objectius és compartir coneixements per a poder millorar la comunicació. Per això, també disposen d’un wiki amb diferents recursos, com per exemple, un vídeo on expliquen com poder fer streamings de manera senzilla. Aquests s’etiqueten amb el hashtag #peoplewitness per tal de poder-los localitzar i donar-los ressò a través de les xarxes socials.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s